Kungarna i Tylösand!

Sitter nu i soffan å väntar på Kungarna i Tylösand, å den här ggn är det inte Per även om han är den enda riktiga kungen på Tylösand :)

Idag har det inte hänt så mycket.
Lämnade Melle vid 9 sen bjöd jag in mig själv på kaffe hos Carina, med henne, Andrea å Vicky.
Men underbart är kort, så det blev inte så länge, var ju tvungen att dra iväg på ett möte på jobbet.

Var väl hemma halv 2 igen, slängde i mig lunch, hämtade Melle från dagis, sen blev det "kaffedejt" med Krillan, Magnus å Johan, intye mycket gjort där heller.

Har iaf sorterat tonvis med tvätt idag och lyckats tvätta 3 maskiner ikväll, får väl ta resten i morrn antar jag, har ingen mer plats att hänga nåt mer på iaf.

Badat Melvin, läst saga å myst med honom har jag ju naturligtvis oxå gjort, för nu jobbar jag ju kväll i morrn, och har dygn på fredag, så det dröjer tills lördag innan jag får söva honom igen, å det är verkligen på 2 sätt det där.
Skönt att vara på jobbet å slippa tänka på att lägga honom, samtidigt som det är helt underbart att mysa, gosa å läsa saga :) Saknar ju han när jag inte är hemma.

Kram så länge :*

Har fått lite gjort idag oxå...

Låång ledig!!!
Ja det skulle man ju kunna tro, men jag har haft fullt upp idag oxå.

Dagen började som vanligt med Melle mys, sen blev det kaffe med Karin och frulle med Melle, men han blev inte så långvarig eftersom han är lyrisk över att fått tv och tv-spel på sitt rum, så ha satt ju bänkad där både innan och efter frukost.
Lämnade honom 9 sen gick jag hem igen för att börja röjja, sortera och kasta leksaker, även plocka bort sånt som man kanske kan få nån krona för på Loppisen den 2:a oktober här i FBA :)

Även hatthyllan fick sig en omgång/genomgång av vantar å mössor å dyl som ska vara färdiga till vintern.

Plockandet å städandet har fortsatt mest hela dan med uppehåll för lunch å middag å en hel del koppar kaffe. Måste ju underhålla koffein behovet så att det inte blir nåt knas.

Nu sitter jag i soffan och häckar å har precis kollat på Idol, tror det börjat nån film nu oxå, så vi får väl se om den får min uppmärksamhet eller om jag fastnar här....

IKEA

Idag har jag och Anna varit på köpis. Strosat på IKEA och en massa andra spännande affärer :)

Blev en fika oxå, och en massa struntprat så klart.

Har även gjort ordning Melvins rum idag, har snart bott här i 3 år och det stackars barnet har fortf inte fått sitt rum i ordningjort. Men nu är det snart klart, har installerat, tv, dvd och tv-spel så i morrn ska vi kånka upp alla leksaker som ligger och dräller i vardagsrummet. Ska bli riktigt skönt att få upp dom, och så att han kan ta in kompisar å dom kan gå upp eller gå undan och leka utan att störa eller bli störda av oss.

Nu är det väl snart läggdax antar jag :) Godnatt å sovgott allihop ;)

Melle & Jullan



Hade middagsbesök igår av Juline och Jacob.
Här sitter Melvin & Juline och väntar på maten :)

Sikhjälma!

Igår var vi till Sikhjälma och hälsade på mor och far, alltid lika mysigt att komma ut dit. Skulle kunna bosätta mig ute vid havet om det inte vore för att jag är uber social och vill helst ha folk runt mig dagarna i ända. Magnus brukar säga att jag inte kan vara själv, men jag fattar inte varför jag ska vara själv när jag inte behöver. Naturligtvis kan jag vara själv om jag känner att jag behöver det, men det är inte ofta vill jag lova.

Hade iaf en mysig dag där ute med lingonplockning å dyl, så när vi kom hem såkokade Magnus sylt :)
Han är duktig han :)

Inte lång tid därefter somnade jag på soffan å då var det ju bara att dra vidare till sängen, sjöluften eller havsluften suger, eller vad säger man :)

Idag har vi iaf gjort våran skyldighet eller snarare rättighet och varit och röstat, helt sjukt va fort åren går, men vi kom fram till att det var ju bara 2 år sen vi röstade sist, men det känns iaf som att det är lite titt som tätt man är iväg till vallokalen och röstar.

Resten av dagen har bedrivits med att göra så lite som möjligt, och druckit kaffe med trevligt sällskap :)

Just nu är det soffhäng som gäller, väntar på reprisen på Parlamentet oxå, lyckades ju somna ifrån det igår, eller jag såg väl första halvtimmen i sängen iaf, sen var det godnatt :)

Tungan rätt i mun :)



Gäller att ha tungan rätt i mun när man är ute å cyklar :)
Bjuder på en bild från i våras, närmare den 30:e Maj när Melle fyllde 3 (tror jag, att bilden är tagen då)

I övrigt så gäller det att hålla tungan rätt i mun så många andra ggr, finns ju så många PUCKON där ute, inte folk som jag umgås med dagligen utan folk som finns i ens bekantskapskrets. Sånna som man inte träffar så ofta, å egentligen inte har nåt som helst utbyte av att träffa för dom är just så idiotiska.
Folk som inte har nån som helst självinsikt alls, sånna som tror att dom kan å vet allt, alltid vet bäst och tror att jorden enbart snurrar runt dom, och för dom dessutom, att dom är allas medelpunkt och att allt dom gör har betydelse. Att ingen annan människa har nåt annat för sig än att hålla reda på eller bry sig om vad dom gör å säger, å dessutom naturligtvis sprida det vidare, till alla andra mindre viktiga personer än dom själva. Själva får dom ju naturligtvis tycka, tänka, trampa på å såra andra precis hur mycket dom vill, för vem bryr sig egentligen, det är ju bara mindre viktiga personer.

VEM FAAN TROR DU ATT DU ÄR???

Eller vilka tror ni att ni är?? Väx upp för faan å ta erat jävla ansvar (eller iaf lite ansvar), visa lite ödmjukhet å bete er som folk.


Jobba, jobba, jobba!!!

Känns som om det är det jag gjort den sista tiden, men nu är det bara sista dygnet kvar, sen är det nästan en hel veckas ledighet :)

Ska bli så skönt....

Fast ledig å ledig.

På lördag åker vi ut till Sikhjälma för att plocka lingon.

På söndag blir det nog att åka till Mångeln å måla klart stugan.

Om vädret tillåter lär man kanske tillägga!!

Feber!

Magnus ringde mig på jobbet igår och berättade att Melvin var sjuk, att han hade feber och att han somnat vid 19.

Inte riktigt likt honom, han brukar vara uppe till framåt 21, även om det varit mycket dagis på sista tiden så har han fortf inte börjat före 09 på morron. Antar att det är en vanlig förkylning, såsom alla ungar har såhär på hösten.

Idag har vi iaf myst i soffan och kollat på Wipe Out, Melles favorit, Rorri har vi oxå kikat på.
Har fått i honom vatten å saft å macka iaf, lunchen ratade han men Magnus får väl göra ett nytt försök senare, var ju inte sllt för längesen vi åt frukost heller. Just nu ligger han å smaskar en Lion bar, godis måste man ju få äta lite när man är sjuk iaf :)

Nu är det kaffe dax :) Kram så länge!!

Fikat å myst med syster idag!!



Snart bär det av till jobbet :)

Just another day in ....

Jobbade till 22 igår kväll.
Väl hemma var jag rätt så¨mosig, så det blev inte att sitta uppe så länge.

Har iaf fått sova gott i natt, vet inte om det berore på alla Voltaren jag knaprat eller om det har att göra med andra trevliga "överaskningar"? Man vet aldrig som sagt.

Nu sitter jag iaf å väntar på syster yster, vi ska åka till järbo å hämta hennes bil som varit på underredsbehandling, den ni, det skulle va nåt det....

Fast i bilens fall var det väl underredet som blev indränkt i spillolja eller nåt, vet egentligen inte hur lockande det låter :)

Ska fixa en skvätt kaffe nu, det är en låång resa till Järbo vi har framför oss, å ännu längre blir den om vi inte får kaffe :)

Puss å Kram

Efter önskemål så...

Har idag kravlat mig ur sängen, hade teori om  att jag skulle ringa Wallens, så dom fick komma med en kranbil å lyfta ur mig, för jag hade/har så förbannat jävla ont i ryggen å värst är det efter att ha legat stilla en hel natt. Till slut lyckades jag iaf att baxa mig ur....

Lämnade Lill-Troll på dagis vid 9, sen kom Karin å drack kaffe, sen kom Magnus å Johan hem å käkade lunch, lite tidigt kan man tycka för då var väl klocan bara 10.30, fast jag tror att Magnus klev upp 04:15 å jag tror inte att Jogan var så långt efter så dom hade ju varit i farten ertt tag iaf.

Jag å Karin drog vidare till köpis för att uträtta några ärenden, köpa Voltaren iaf, så nu känner jag mig betydligt bättre i ryggen :) för tillfället iaf, men man får väl knapra tabletter ett par dar så kanske det löser sig :)

Hämtade Melle kl 13 igen å då drog vi på 1-års kalas hos Juline :) Gott fika å mycket trevligt var det :)

Nu är det dax för mig att packa mig till jobbet å jobba ytterligare några timmar :)

Kram så länge!!

RSS 2.0