Finns så mycket jag skulle vilja skriva om....

Men det känns som om det inte riktigt finns tid till det.

Vi var ut  å anglade på storsjön den 4:e å det hände div skojsiga å mindre skojsiga saker då. Bla så lyckades klantarslet Magnus dra en krok genom fingret. Syster å Jacob var oxå med det var oxå kul.

Sen låg M i flunsan hela förra veckan så min barnlediga helg med party och singstar gick i stöpet, men vad gör man inte, iofs hade jag säkert kunna genomföra den om det inte var för att M blev inlagd på sjukhus i fredags, men det känndes inte riktigt rätt att han ligger där med 40 graders feber å infektion, å jag partajjar järnet hemma. Jag hade en riktigt mysig kväll iaf, med Mello.

För övrigt så ligger M fortf kvar på sjukhus så all min tid går åt till att jobba å snyta unge ;)
Å passa å pussla så jag får ihop det med dagis tider å barnvakter eftersom jag varken har kvälls, natt eller helg dagis å jag jobbar en massa dumma tider. Tack å lov så har man nära å kära som ställer upp, jag har iaf lycka lösa dom 2 närmsta veckorna, å det är riktiga mördar veckor på schema, sen har jag 2 soft veckor å då är det bara 2 emdagar som jag inte löst än, men det kanske jag inte ens behöver, för nu verkar det som om pencillinet börjar å verka lite smått, han har inte lika hög feber å inte lika ofta nu. Så vem vet om 2v kanske M är hemma å kan passa melle själv????
Skadar ju iofs inte att ha en backup plan eller 2 för man vet ju aldrig, han blir iaf kvar på sjhuset så längehan har infektionen kvar i kroppen.

Nu orkar jag inte skriva mer....men det var ju iaf några rader om vad som händer just nu å varför jag inte skrivit här på ett tag....

RSS 2.0