Jobba hela helgen!!

Förra veckan gick mycket barnfri och ledig tid åt att övningsköra med Karin, åka runt å uträtta en massa ärenden osv.  Fast vi hade lite myspys oxå, med en fredagslunch på Napoleon. Är helt sjukt hur folk kan va så dumma i huvet å lägga sig på tuten när man är ute å övningskör. Visa lite jävla RESPEKT för faan, eller HÄNSYN kanske, arg var jag iaf, på väg ur bilen, men som tur var så fick Karin snurr på den igen innan jag hann kliva ur, annars så vet man aldrig vad som kunnat hända....
I helgen som var så jobbade jag, och Magnus vi gick om varann. Inte såå roligt att knappt få träffas nåt alls.

Igår Måndag hade jag en lyxdag igen med Melle på dagis mellan 9-14 så jag å mamma passade på att göra gävle, tyvärr blev det mest saker inhandlade åt Melvin´som vanligt, eller tyvärr å tyvärr, det var mormor som öppnade plånboken igår å sånt är ju alltid trevligt, Vi hann även med en macklunch i form av en chiabatta hos Pernilla, åsså kaffe å en biskvi.
Trevligt trevligt!!

Idag har jag varit till köpis en snabbis på f.m å hämtat min telefon som varit inne på lagning igen, å det är såå tråkigt när alla mina egna ord försvinner ur ordboken, det tar sån tid att skriva sms då.
Jag var oxå in å hämtade en vår/sommar jacka som jag hade hängt undan åt Melvin, blir nog superbra. Efter det blev det kaffe på altan med Åhlle, åsså dammsugning innan jag började jobba kl 15.

Nu har jag nyss kommit hem å borde väl gå å lägga mig, för jag börjar 7.30 i morrn bitti igen.

Full av BUS!!



Det kan jag lova att min kära son är, även om det är lite blandat med trötthet, gnäll å snor idag, han är lite små hängig, men tack å lov så sover han just nu så nu har man en lugn stund.
Vi har ätit våfflor i dag i tron om att det var våffeldagen, men det verkar inte bättre än att det är i morgon, inte för att jag tror att våfflorna smakar nå annorlunda för det. Magnus har precis åkt till G.H. å skulle inhandla mört, han å Jacob ska nog ut å fiska i morrn, sen så ska han vidare till gävle på ett möte. Själv börjar jag jobba kl 15 så Karin kommer å passar Melle ett par timmar, va inte meningen att det skulle vara möte från början, d va meningen att Magnus å Melle skulle vara lediga idag.

Har mina 2 mördar veckor på jobbet nu, en gjord den andra börjar idag, har 4st em den här veckan, det är mindre skoj, blir lite tråkigt å långsamt, likaså att vara hemifrån 4st kvällar.

Men nu så.....vet jag inte vad jag ska skriva mer...

Nu så börjar det ordna upp sig!

3 veckor å 2 dar sen, så länge sen stod det att det var sen jag skrev sist. Å det är ju ett tag, borde verligen skärpa mig om man nu ska hålla på å blogga, å det är väl klart att man vill det eftersom man en gng börjat. Fast sanningen är den att jag varken haft tid, lust, eller ork dom senaste veckorna. Som jag redan sagt så blev ju Magnus sjuk å åkte in på sjukhus i 15 dar, nu har han iaf varit hemma i 2 veckor, å det kanns lite hemskt å säga men det är lite blandade känslor med det oxå, för det var ju inte så att han kom hem å var frisk utan han kom ju hem som ett slakt, åsså åkte han på en redig förkylning, så det är först nu han börjar bli sig själv igen, å då kan man ju bli lite smått irriterad när han kommer hem å man ändå inte får någon hjälp, fast både Melvin och Jag var förkylda då oxå. Det känndes lite som att är du sjuk kan du väl lika gärna stanna på sj-huset, å när faan får jag tid att vara sjuk. Tid till det fick jag ,5 timmar förra måndan när Melvin var på dagis. Men det känndes inte riktigt tillräckligt just då. Tur att man har ett jobb där man kan välja lite hur aktiv man vill vara, så jag kan ju inte direkt skryta med att jag gjort mer än jag varit tvungen till, fast "brukaren" (låter så hemskt å säga så) har oxå varit sjuk så då har det varit ganska enkelt att gå på halvfart även om det inte riktigt varit så. Man behövde iaf inte springa ute å härja.

Det har jag gjort med Melvin, han har kommit på hur kul han tycker det är att åka bob, å som tur är så har både Rebecka å Rasmus offrat sig å åkt massa Bob med Melle, förra veckan var det lite av det enda han sa: Becca Becca BOB BOB, från det att han slog upp sin 2 blå på morgonen tills han slocknade på kvällen. Han hade ju tur att det kom mer snö iaf, så han har fått åka bob även till dagis, det är inte så att han bara måste åka i backen eller sitta själv å åka, utan han kan lika gärna vara ute å dra omkring på boben själv. Idag vart han skogstokig när han inte fick dra upp i pulka backen, när vi kom från köpis. Han var ju klädd där efter i  fleece jacka å jeans å kunde inte förstå varför han inte fick ut å leka i snön.

Mamma jag å Melle var till Köpis idag å skulle handla stekpannor, dom var tyvärr slut, men Magnus fick ju iaf sova lite till eftersom han varit ute å jobbat natt i natt. Nu har vi ätit lunch och Melle har sovit middag, så nu tänkte vi gå ut på bynn å kolla på marknaden med hela 13 knallar. Har även lovat Melvin att vi ska gå ner till Sungrens å kolla på traktorer. Hoppas bara att det finns nån där.

Ikväll blir det Mello..... Kanske kan skriva mer sen.... Kram


RSS 2.0