Nu vänder det *hoppas*

Efter att ha kämpat ett tag nu med halsont, febertoppar i olika former, snuva å nysningar så dök hostan ifrån helvetet upp. Hade nog inte mycket till immunförsvar att försvara mig med när den väl slog till, vilket resulterade i att den golvade mig totalt. Hostade så att jag nästan kräktes, mådde illa, fick grym huvudvärk, och ont i alla magmuskler som jag inte hade en aning om att fanns där. Å sömnen var naturligtvis oxå som bortblåst, hostade å hackade mest hela nätter, blev utvisad ur sovrummert oxå, så 3 nätter i rad har jag sovit i Melvins säng å Melle har delat dubbelsängen med Magnus, men men dom fick ju sova iaf :)

Men nu så hoppas jag att det vänder, har iaf tänkt jobba  imorgon....

Så idag tänkte jag inte göra nåt alls som vanligt (iaf dom 3 senaste dagarna), fast idag kanske jag har orken att iaf kolla på nåt bra på tv.
Igår gick all ork åt att länsa apoteket på hostmedicin :)

Ska börja med att ta en frukostfika med Karin iaf, bara hon vill dyka upp :)

Blir bra förvånad.....

Blir uppriktigt jävla förvånad över hur jävla mycket dumma människor det finns.
Inte dumma i den bemärkelsen att dom är elaka, utan bara jävligt puckade. Vet att jag berört det här ämnet förut, letade lite här i bloggen men hittade inget, ska ärligt säga att jag inte letade såå jävla länge, så med risk för att återupprepa mig...

Blir så jävla trött på alla puckade människor som totalt saknar självinsikt.

Sånna som gång på gång gör en massa tok, eller egentligen inte tok utan riktigt allvarliga saker, å sen inte alls har nån som helst förståelse för vad dom gjort, dom förenklar problemen och får sig själva att framstå som offer.
Ni som känner mig vet säkert redan nu vem jag pratar om, för det finns en som irriterar mig mer än vanligt, som attakerat mig och sökt bråk med mig mer än en gång, i tron om att hon är helt perfekt.(eller det finns en till...)
Men där kan jag bara säga, man får vad man förtjänar, jag tror att allt sker av en anledning, å tror verkligen att det är bäst för alla inblandade det som hänt, om inte annat så får du kanske tid till att växa upp å skaffa dig lite självinsikt. Även om jag innerst inne inte tror att du kommer förändras, men jag hoppas verkligen att inget förändras i situationen som den är nu, det här är nog det bästa för alla inblandade.

RSS 2.0