Finaste Melvin!!



Melle hade skjorta på sig häromveckan när vi var till farfar och åt söndagsmiddag, han ser så stor ut i den.

Hmmm

Näe jag mår inge bättre idag, även om det inte verkar vara nåt större fel på Melle just nu.
Värst är nog att jag har ont i nacken iaf, vet inte om jag kan smörja med zon eller orudis i nacken heller, finns ju risk att hela huvudet faller av då. Sen verkar ingen alvedon eller voltaren i världen vilja bita på min feber heller, men det är väl meningen att jag ska vara sjuk nu då, känns lite som om det är min tur, eller vår tur nu. Vi har ju hållt oss väldigt friska snuskigt länge nu, enda jag vet var väl att Mellle hade en febertopp en lördagnatt för några månader sen, sen har vi ju Magnus då som är sjuk var fjärde vecka, men t.o.m han har klarat sig den senaste tiden, peppar peppar!!
Vi får väl se hur det blir idag då, om man orkar ränna runt i stan eller inte?

Trött å slö å lite småförkyld.

Usch, vet inte om jag orkar vara förkyld, fast det har inte brutit ut riktigt ordentligt än, å jag har kännt mig såhär i 2 dar så jag vet inte om det tänker bryta ut heller?
Hursomhelst så har inte det nackonda gått bort heller, å stackars Melle snorar och hostar oxå, fast inte heller han så farligt, så vi får väl se om han orkar med Julskyltningen i morrn iaf :) Blir bara en kortis på stan mellan halv 3 å 4 då dom tänder bocken å sen hem till Syster å fika, å då hinner han ju sova middag mitt på dan så att han är piggelin :) Vägrar släpa med mig en grinig unge oxå, å jag tror inte att han blir nå sämre av att vara ute ett tag.

Idag kom Ockelbo Karin på besök så vi provade den nya Apelsin glöggen, den var riktigt god, den smakade glögg iaf, förra året vill jag minnas att jag köpte en hjortronglögg som inte smakade glögg, å då försvinner ju idén lite med att dricka glögg tycker jag. Då kan man ju lika gärna dricka nåt annat.

Nu har jag å Rasmus precis kollat klart på Robinson, vet inte om jag har fastnat för det än, det är väl bara lite småtittande i brist på annat. Inser nu att det var ett bra tag sen det slutade och jag vet inte vad vi tittar på nu, såå interesserad av tv:n är jag.

Funderar faktiskt allvarligt på att gå å lägga mig snart, kanske kan få förkylningen att vända helt med lite extra sömn, eftersom den inte vill bryta ut. Å med tanke på Melle så misstänker jag att natten kan bli lite orolig, med hostande å snorande.... Det visar sig väl!!

Fredag igen :)

Idag slapp jag som tur var delad tur, så nu sitter jag hemma å myser ist för att jobba, jag har redan gjort mina 8 timmar idag. I morrn bitti blir det 7 till för att sen vara ledig på söndag :) Jippie!!

På söndag är det ju oxå julskyltning, eller skyltsöndag, å jag kommer ihåg att jag sa att jag skulle åka till Gävle på Julskyltning nästa år å kolla på när dom tänder bocken ist för att springa omkring i parkeringsgaraget i Sandviken, för det sög ju fett förra året. Enda fördelen med det är väl att det är under tak, å med tanke på hur många liter vatten det har strilat ner den senaste månaden å med tanke på hur många soltimmar vi har haft så är väl risken för regn ganska stor på söndag, fast om man ändå skulle hoppas på en liten strimma sol, så lovade Pernilla att hon skulle bjuda på fika efteråt, å det låter ju toppen. Inte ens mamma å pappa var främmande för att åka in till Gävle ist, å dessutom så får jag ju se Pernillas nyrustade lgh, å mamma  å pappa har ju inte varit dit sen hon flyttade heller så då kan man ju liksom göra 2 flugor på smällen ;)

Ja vi får väl se vad vi beslutar oss för.....

Är fruktansvärt glöggsugen oxå, vet inte om jag ska motstå frestelsen å vänta tills på söndag eller om jag ska leta igenom skåp och lådor efter lite glögg. Har ju iofs 08:ans Blåbärsglögg som skulle behöva drickas upp innan den blir gammal, eller blir den bättre med åren? ;) Det är ju även alkohol i den och jag hede ju nöjt mig med en alkoholfri glögg för att jag har tagit en alvis för jag har lite "nackspärr", hur man nu kan ha lite nackspärr, men så är det iaf, har väl legat konstigt inatt eller nåt, tror iofs inte att det är nån större fara, men det känns ju lite onödigt eftersom det inte är alkoholen jag vill åt.......inte idag iaf ;)

3 korvar :)

Idag har det äntligen hänt :)
Melvin bajsade på pottan för första ggn, 3 KORVAR som han själv uttryckte det :)
Det var väl kanske inte riktigt sant, det var väl bara det att det råkade komma en liten mängd bajs 3ggr, eftersom han var så uppspelt att det kom nått överhuvdtaget, så stod han ju upp å kollade i pottan mestadels :) å lyckades träffa in den 3ggr. Duktig som jag är så fotade jag ju naturligtvis å skickade ett MMS till Magnus om hur duktig våran son är, skulle ju kunna lägga ut bilden men jag tänkte bespara er den, det känns tillräckligt skumt att jag faktiskt tagit den.

I övrigt så har jag satt upp julgardiner å adventsstake idag, så nu är det iaf lite julfint mitt i röran, putsningen struntade jag i, det var inte så länge sen jag faktiskt putsade fönstren.

Har även hunnit med en kaffe hos Krillan å Robert på f.m., med Karin å Andrea oxå.
Trevligt trevligt :)

I morrn är det jobb igen, men i morrn har jag lyckats trollat min delade tur till en f.m. tur, som iofs slutar halv 4 men det är ju fortf så oändligt mycket bättre än halv 10, sen jobbar jag f.m på lördag oxå, söndag har jag kompat ut så då är jag tack å lov ledig :) skönt, kan behövas eftersom Magnus ska ut å resa, svårt att jobba e.m om man är själv med Lill-Troll :)

Soo lång såå länge ;)

Nu ska ni få höra......

Näe vi tar det en annan dag ist.....

Idag har jag, Melle, Musse, Karin å Bettan varit å hälsat på mamma Muu :)
Skojsigt värre.
Lite mör i kroppen nu bara. Det tar å krafterna att brottas med alla vilddjuren, som Mammma Muu, Kråkan å dom andra.

Efter badet var vi hem till Mamma å Pappa å fikade, pappa fyller nämligen år idag. Så det vart lite smask där oxå. Nu sitter jag å väntar på min karl så att vi får äta middag nån gng :)


Hallo


Halloween 09


RSS 2.0