Melle <3

Blev nästan grinfärdig igårkväll när jag sövde Melle.

Efter sagan igår :

Jag -Godnatt Älskling, älskar dig!
Melle -Jag älskar dig oxå!

Får man inte tårar i ögonen då så....

Host host host!!

Det är såå tråkigt det här, Magnus har varit sjuk istort sett hela månaden tycker jag, började där i början på oktober å jag tycker fortf att han inte är riktigt frisk. Fast man kan ju iofs inte bli det heller om man aldrig varavar ner och tar det lugnt.
Jag tycker att jag klarat mig länge, men nu så börjar hostan att spöka. Å det är ju inte dagarna som är värst, för då är allt nästan som vanligt, lite snorig bara, men på nätterna då jäklar hostas det.
I natt satt jag uppe ett par timmar å drack té, likaså igår natt. Blir så tråkigt när man inte får sova ordentligt på nätterna, jag fungerar liksom inte som människa då.
Att gå till jobbet känns ju oxå lite så där, igår mådde jag ju prima så då var det ju inga problem, frågan är ju bara hur det blir inatt när jag ska sova kvar där, kanske blir sittandes å hosta halva natten, å det är ju mindre kul, samtidigt så tycker jag inte att jag är tillräckligt sjuk för att sjukskriva mig å stanna hemma? Konstigt det där!! Svårt att veta hur man ska göra?

Man får väl ladda upp med några liter té, honung å hostmedicin så ordnar det sig nog.

Hoppas ni får en trevlig helg, min ska till största del spenderas på jobbet iaf :)

RSS 2.0