Måste erkänna!!!

Att jag är soptrött idag, så förhoppningsvis var det sista sömnlösa natten jag gjorde inatt, annars kommer inte det här att funka, för jag är verkligen beroende av min sömn.

Vet att jag & M har diskuterat det förut, speciellt under vinterhalvåret, han klarar sig på sina 6-6,5h medan jag måste ha 7.5-8h för att ens fundera på att fungera som människa. Visst funkar det en dag eller två men sen blir jag riktigt hemsk å odräglig att vara i närheten av, å som oftast resulterar i att jag blir så trött så att jag bara grinar åt allt, Tack å lov att det inte händer alltför ofta :-)


Repris!!

Vissa saker skulle man gärna ha repriser och upprepningar på i oändlighet, fast sömnlösa nätter är inte ett exempel på det, inte ofrivilligt sömnlösa nätter iaf, ok om man väljer att göra nåt roligare eller mer spännande, en inte ligga å vrida å vända sig i sängen och tokglo in i väggen eller i taket. Försöka kväva sig med kudden eller sparka sig trött är inte heller nån höjdare :-(
Just nu sitter jag iaf å kollar på ett gammalt avsnitt av Scrubs, eller gammalt å gammalt, gör dom ens nya?
Har ingen aning.

Idag har jag iaf jobbat, och fått lite uträttat, ringt några måste samtal som, till skolan för att få mina betyg hemskickade.

Igår lyckades jag även att beställa en klipptid innan midsommar, har inte klippt mig sen före jul nu, så det börjar verkligen bli dax, har lixom inte blivit av eftersom min frissa har haft vattenskada och nu har hon bestämt sig för att åka på semester i en hel månad tror jag, hon kommer iofs hem på lör, men jag tvivlar att hon trollar fram en klipptid åt mig i middommarveckan. Så Lekri får det bli på torsdag... :-)

Idag har jag även varit på bilbingo, tack vare att min kära sambo tog grabbarna å åkte ut på sjön. Blev ingen vinst, men sitta ute i solen med trevligt sällskap å fika i pausen är inte heller helt fel :-)

Trevligt var det iaf, TACK som Faan!!


Lill-Troll har tappat tanden!!


Vad tiden går fort!!

Usch tiden bara rinner iväg å ibland känns det som om man inte gör nånting, fast ändå händer det massor, fast ändå känns det som om det inte händer nåt... Blev konstigt det där....

2 av mina kattbebisar har iaf flyttat till sitt nya hem idag, å med tanke på att det känns som om det var nyss dom föddes så har dom här 10 veckorna gått superfort. Dom andra 2 flyttar nästa söndag. Då får vi bara en kvar, hoppas det blir bra och att Hulda återgår till att vara normal.

Min älskade son Melvin har hunnit fylla 5 år och det har kalasats för honom med tårta och massa presenter, bl.a. I form av en pool på 3.05m som rymmer 4000l vatten, den använder han gärna bara vädret tillåter :-) Har ju inte varit så superbra den senaste veckan, men vi hoppas på bättring.

Samma dag som han fyllde märkte vi oxå att han hade en lös tand, hans högra framtand nere, så vi väntar med spänning på att den ska lossna :-)

Har även kommit fram till att efter idag, så har jag bara 3 arbetspass kvar till semester, å det känns riktigt fint, ska bli riktigt skönt att bosätta sig i stugan å slippa allt, bara sola, bada och lata sig... Nja kanske lite fiske i och nån skogsvända oxå :-) ska iaf bli vansinnigt skönt!!!


RSS 2.0