Vad tiden går fort!!

Usch tiden bara rinner iväg å ibland känns det som om man inte gör nånting, fast ändå händer det massor, fast ändå känns det som om det inte händer nåt... Blev konstigt det där....

2 av mina kattbebisar har iaf flyttat till sitt nya hem idag, å med tanke på att det känns som om det var nyss dom föddes så har dom här 10 veckorna gått superfort. Dom andra 2 flyttar nästa söndag. Då får vi bara en kvar, hoppas det blir bra och att Hulda återgår till att vara normal.

Min älskade son Melvin har hunnit fylla 5 år och det har kalasats för honom med tårta och massa presenter, bl.a. I form av en pool på 3.05m som rymmer 4000l vatten, den använder han gärna bara vädret tillåter :-) Har ju inte varit så superbra den senaste veckan, men vi hoppas på bättring.

Samma dag som han fyllde märkte vi oxå att han hade en lös tand, hans högra framtand nere, så vi väntar med spänning på att den ska lossna :-)

Har även kommit fram till att efter idag, så har jag bara 3 arbetspass kvar till semester, å det känns riktigt fint, ska bli riktigt skönt att bosätta sig i stugan å slippa allt, bara sola, bada och lata sig... Nja kanske lite fiske i och nån skogsvända oxå :-) ska iaf bli vansinnigt skönt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0