Biker!!

Min son har fåt sin 1:a Trehjuling å blivit en hård biker. Även om han inte lyckats med att manövrera tramporna ordentligt än så knatar han glatt omkring med cykeln iaf. Det där med hjälm funkar inte så bra än heller. Han sliter oftast av sig den. Här har han iaf lyckats få på sig Rasmus hjälm (bak å fram) å det är väl tur det, när han har blivit stoppad av polisen ;) för det är väl lag på cykelhjälm på barn.




Påskhelgen!!

Har varit lugn å stilla men inte alls tråkig.

I Fredags var det Grillning igen, med syster yster. Hon hade bakat oxå, smaskig kladdkaka.

I Lördags var vi till Ockelbo å hälsade på Karin med barn, Håkan å hans 3 kom oxå dit, så det var full fart å väldigt livat vissa stunder, men supertrevligt som vanligt. Vi smaskade Tacos å massa godis, snackade massa skit å sjöng singstar.

Igår söndag jobbade M mest hela dan, han hann röjja lite på går´n innan han åkte, annars så var jag å Melle ute i sandlådan, gungade å åkte kana i det fina vädret. Krillan, Robert å Karin kom oxå förbi å fikade på e.m. Så det var trevligt att slippa vara.. själv ...är dumt å säga men utan vuxet sällskap iaf. Senare när M kom så kom även KarinO, det blev å surra lite till å kolla på Wipe Out.

Nu sover mina pojkar eftersom Magnus började vid 03 i morse å Melle var allmänt trött å grinig eftersom han inte ville somna igår kväll. Å jag ska väl snart åka å jobba jag. Börjar 13:30, men jag vill inte....


Vill hellre gå på kalas hos Bettan idag...


Övertalig!!

Ja nu så sitter jag här hemma hos mamma å är övertalig, vilket innebör att jag ska vara tillgänglig på telefon ifall att nån ringer om nåt jobb nån stans. Förmodligen så kommer dom inte ringa iom att det är skärtorsdag å allt. Så jag får väl se, jag sitter väl en stund till iaf, sen tänkte jag åka å handla lite fika ifall jag får besök av Karin från O-bo i e.m.  Sen tänkte jag nog dra mig hemåt å börja städa lite, eller iaf så mycket man hinner innan jag ska hämta Melvin igen kl 14.

Badhuset!!

Söndagen gick väl mest åt att återhämta sig, få hem sonen å allt sånt där.
Men på Måndan var vi lediga allihop, Rasmus har ju skollov, Melle blev ledig från dagis å vi åkte till Badhuset allihop. Eller Huset som Melle numera säger, han har tjatat en det om det sen vi kom därifrån, likaså så säger han Kana, för det var roligt det, vi började lite lugnt i Mamma Muu bassängen med en liten kana, sen blev det en större blå rutchkana där han åkte på mage å bara plöjde genom vattnet. Han tom åkte den stora gula kanan, en gng med Rasmus å en gng med Magnus. När dom väl landat där så tillbringade dom väl ett par sekunder under vatten, å det gick hur bra som helst. Melvin har inte gått på nåt Babysim pga vissa omständigheter just den hösten, men det verkar ju funka iaf. Så i sommar ska vi nog bosätta oss på Playa Del Brunnsvik. Längtar redan.



Melle magnus å ja......Mamma muu :)



Här  plöjjer vi vatten.

En toppendag iaf. Lär bli fler ggr.

I Lördags var det fiske å party!!

07:00 i lördags morse gav sig Magnus mfl ut på sjön å skulle ismeta å angla, det slutade i att dom fick en toppendag på sjön med 21 gäddor å en abborre. Jag var hemma med Melle sen var vi med mormor på vårmarknad i Sandviken. Jag fick en ny plastvisp (bröt av min gamla förra veckan) å Melle fick en stoor Spindelmammen ballong =) Gissa om han älskade den? Allt som det är "Spindel"  på som han säger, så bara älskar han det.
Sen fixade Jag, Mamma å Pernilla lunch hemma hos Mamma medans Melle sov. Fajitas, det är smaskigt det. Efter ett tag var det dax för mig att åka hemåt,utan Melle, hade hoppats på en stödvila då, men det var några fyllon som var ute på sjön som ville ha skjuts hem.
När jag kom ut med bilen bortanför bynn, Stensängarna hade dom fiskat vid, så såg jag en lätt alkoholiserad Magnus ligga å simma några hundra meter ut i ca 15cm stöp, så han vra både klappfull å klissblöt när han kom in till land igen. Gissa om jag var lycklig. Inge kul å veta att man ska ha fest på kvällen å han är klappfull redan kl 17. Iaf så fick han komma hem å äta å ta en dusch så piggnade han iaf till, han höll sig nog vaken till 03 sen var det godnatt.

Jag hade skitkul hela kvällen som gick lugnt å fint fram till23 tiden nån gång, fast sen måste nån ha vridit fram klockan för sen var hon helt plötsligt 03-04, å trots att det fanns två coola killar som gillade att sjunga så var vi tvugna att stänga av Singstar när vaktbolaget dök upp. Det var så att grannarna inte uppskattade våran skönsång.
 
     

Så efter det fick det bli att man kramade kudden, även om det var lite liv å rörelse, å telefoner som ringde hela morgonen så lyckades man iaf sov till slut, tom Magnus kom å la sig efter att ha suttit med Gamnacke i soffan ett tag.

Jag hade iaf en ehlt underbar kväll = ) Tack alla ni som var där.

Mera vår!

I fredags var det ännu mera vår i luften om man kan säga så. Det var varmt å skönt, vi sopade gatan, eller trottoaren å var ute å busade. Vi hade även årets 1:a grillkväll. Pernilla, Karin, Rebecka å Krillan var med :) Härligt var det att få sitta ute å äta å gott var det oxå. Det enda tråkiga var att det dök upp en å annan mygga under kvällen *argh* Jag hatar verkligen mygg, dom kan förstöra en helkväll om dom är tillräckligt många å tillräckligt ettriga.

         

Vår i luften!!

Idag jobbade jag till strax före ett, hämtede Melle vid 2, sen så har vi varit ute hela e.m. Skottat å sopat å sparkat boll å spelat bandy. Rebecka har lekt jättemycket med Melle eller iaf underhållit honom. Vi andra har suttit på altan å druckit kaffe å myst. Nu har jag å Melle lagat mat, å väntar på att den ska bli klar, men tyvärr så hade det gått en säkring, tur att Magnus kom hem så vi kanske får mat idag iaf.

RSS 2.0