Tungan rätt i mun :)



Gäller att ha tungan rätt i mun när man är ute å cyklar :)
Bjuder på en bild från i våras, närmare den 30:e Maj när Melle fyllde 3 (tror jag, att bilden är tagen då)

I övrigt så gäller det att hålla tungan rätt i mun så många andra ggr, finns ju så många PUCKON där ute, inte folk som jag umgås med dagligen utan folk som finns i ens bekantskapskrets. Sånna som man inte träffar så ofta, å egentligen inte har nåt som helst utbyte av att träffa för dom är just så idiotiska.
Folk som inte har nån som helst självinsikt alls, sånna som tror att dom kan å vet allt, alltid vet bäst och tror att jorden enbart snurrar runt dom, och för dom dessutom, att dom är allas medelpunkt och att allt dom gör har betydelse. Att ingen annan människa har nåt annat för sig än att hålla reda på eller bry sig om vad dom gör å säger, å dessutom naturligtvis sprida det vidare, till alla andra mindre viktiga personer än dom själva. Själva får dom ju naturligtvis tycka, tänka, trampa på å såra andra precis hur mycket dom vill, för vem bryr sig egentligen, det är ju bara mindre viktiga personer.

VEM FAAN TROR DU ATT DU ÄR???

Eller vilka tror ni att ni är?? Väx upp för faan å ta erat jävla ansvar (eller iaf lite ansvar), visa lite ödmjukhet å bete er som folk.


Kommentarer
Postat av: Carina

Instämmer till fullo med föregående talare.!!!

Kunde inte ha sagt det bättre själv!!!

Kram.

2010-09-18 @ 11:57:54
Postat av: Annso

Tack Carina :-)

2010-09-18 @ 16:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0